ПВЦ Прозори и Врати

Производство, продажба и монтажа на PVC прозори и врати во Скопје и Македонија.
Навремена изработка. Екстра Цена. Брза Достава.

Јавете сѐ на 077 905 265

Влезна Врата ПВЦ Профил

Врати од PVC

PVC Влезни Врати:
Влезната врата е покана на една куќа и нејзиниот препознатлив знак. Покрај стилот и естетиката, вратите треба да се енергетски ефикасни и да дозволат заштеда на топлинска енергија.

  • Безбедност
    Главна задача на секоја влезна PVC врата е заштита од кражба. Нашите врати се опремени со мултифункционални точки за закључување.

  • Стабилност и Функционалност
    Нашите стандардни врати се изработени и опремени со пристапен алуминиумски праг, со широки крила и челично заштитување, со заштите од надворешни влијанија и отпорни на свиткување.

  • Естетика
    Опремени со панели од препознатливи брендови, нашите стандардни врати се достапни во повеќе стилови: eкономичен, модерен, класичен и луксузен.
Балконска Врата со PVC Профил

Прозорци од PVC

За разлика од мебелот и останатите апарати за домаќинство, прозорците не се менуваат често. Просечниот рок на нивното траење е околу 30 година. Менување на прозорците често отвара дополнителни трошоци како разрушување и опшивка на ѕидовите после монтажа.

Покрај естетиката, главната придобивка и улога на PVC прозорците е заштедата на топлинска енергија за затоплување и ладење. Коефициентот на спроводливост на топлина (Uw= 1.0 W/m2K) е најважната карактеристика која треба да се има во предвид при купување на ПВЦ прозори. Профилот на прозорецот може да биде: рамен, заоблен или полу-заоблен. Нашата понуда опфаќа широка палета и избор на PVC прозорци од германски и австриски производители со гаранција за долгогодишна функционалност како и гаранција за екстра цена.

Нашата понуда опфаќа широка палета н прецизно изработени (готови) PVC прозори. Покрај стандардните бели ПВЦ прозорци, нудиме и избор на PVC-прозорци со имитација на дрво или прозорци од масивно дрво кои даваат топлина на просторот. По мерка, изработуваме и PVC и A1 ролетни, венецијанер и комарници.

Контактирајте нѐ за повеќе информации.

Монтажа на PVC Столарија во Скопје и Македонија

На територијата на Скопје

Услугите ги изведуваме на територијата на Град Скопје и поширокиот Скопски регион: Сарај, Ѓорче Петров, Влае, Даме Груев, Волково, Кучково, Карпош 4, Карпош 3, Карпош 2, Карпош 1, Тафталиџе 1 и 2, Козле, Водно, Капиштец, Злокуќани, Скопје-Север, Бутел 1 и 2, Гази Баба, Кисела Вода, Автокоманда, Ченто, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево, Петровец и останатите населби.

На територијата на Р.С. Македонија

Услугите ги изведуваме на целата територија на Р.С. Македонија: Куманово, Крива Паланка, Свети Николе, Штип, Пробиштип, Радовиш, Берово, Струмица, Гевгелија, Кавадарци, Неготино, Градско, Демир Капија, Велес, Прилеп, Битола, Крушево, Кичево, Ресен, Охрид, Струга, Дебар, Маврово и Ростуше, Гостивар и Тетово.

За повеќе информации, контактирајте нѐ на телефон: 077 905 265 (Продажба и монтажа на PVC Столарија)

Доколку барате Станови Скопје, проверете на овој линк.