Логирај се
Регистрај се
Почетна
  • Регистрај се

baner ponuda

baner promocija

baner proizvod1

baner kompanii

velux  aluplast  mestozareklama  stilplast  novoferm  mestozareklama

ИНФО: Најнови побарани понуди!

Совети

obsivka
Мар 12, 2015 2340

Зошто е важна обшивката по монтирање на дограмата

Оваа операција не дозволува никакво одложување бидејки пената потемнува и станува пенлива… Повеќе...
vidovi-stakla
Фев 26, 2013 14875

Обичен термопан, Ka или 4 сезонско стакло

Што се однесува до термо изолационите функции на прозорите, најважен е изборот на стакло… Повеќе...
Clipboard12
Фев 24, 2013 14250

Кондензација, што е, како настанува, и нејзино елиминирање

Се почесто во новите градби, како и при санацијата на старите објекти доаѓа до проблемот… Повеќе...
sigurnosen-opkov
Фев 17, 2013 3996

СИГУРНОСЕН оков

Се грижите за безбедноста на Вашиот дом?Што да направите да се обезбедите од крадци?… Повеќе...
drvo-alu-pvc
Фев 09, 2013 8787

Дрво, Алуминиум или PVC?

Поради долготрајноста на современата градежна столарија, во поголемиот број домови… Повеќе...
pvc-prozori-recikliranje
Фев 08, 2013 2972

PVC прозори - еко решение

PVC прозорските профили се направени од еко материјали при чие што производство се… Повеќе...
pvc-prozori-ekonomicni
Фев 08, 2013 2331

PVC прозорите се исплатливо решение

PVC прозорите нудат голем број на погодности како при набавката така и во текот на целиот… Повеќе...
pvc-prozori-dobar-izgled
Фев 08, 2013 2172

Атрактивен изглед

PVC прозорските профили се направени од мазни површини и правилно заварени рабови.… Повеќе...
pvc-prozori-otpornost-ogan
Фев 08, 2013 1903

Одлична огноотпорна заштита

PVC прозорските системи се во целост само-гасиви. Полимерот, т.е материјалот од кој се… Повеќе...

Анкета

Кој според Вас е најдобриот ПВЦ профил

Aluplast - 17.8%
Gealan - 1.3%
Inoutic (Thyssen) - 1.3%
Kommerling - 3.9%
KBE - 1.3%
Rehau - 13.8%
Salamander - 22.4%
Schuco - 7.9%
Trokal - 6.6%
Veka - 19.1%
Останати - 4.6%

Вкупно гласови: 152
The voting for this poll has ended на: 29 Апр 2016 - 00:00

Интересно

plavusa-vic
Февруари 27, 2013

Плавуша и PVC! - Виц

Почитуван дневнику. Минатата…
proizvodstvo-pvc
Февруари 27, 2013

Процес на конструкција на PVC прозори (ВИДЕО)

Во ова видео е опишан целиот…

Корисно инфо

Сајтот pvcprozori.mk има за цел, брзо и лесно да им помогне на луѓето што барaат пвц производи, да одберат производител што ќе одговара на нивните потреби.
Користејќи го нашиот модул за барање на понуди ќе можете за кратко време да испратите и добиете понуда кон сите регистрирани фирми на страната.

Билтен - Newsletter (наскоро)

Регистрирајте се за нашиот електронски Билтен, кој ќе Ве информираме периодично за новостите и активностите на брендот ПВЦ прозори.